Së bashku kundër abuzimit të fëmijës

Dita botërore për parandalimin e abuzimit të fëmijës

Në vitin 2000, Fondacioni i Samitit Botëror të Grave (WWSF), një organizatë joqeveritare, shënoi Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijës më 19 nëntor.

Me shume

Punëtoritë përgatitore rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese për Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijëve

Kanë filluar përgatitjet rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese, për të shënuar 19 nëntorin "Dita botërore për parandalimin e abuzimit të

Me shume

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” (TACA), cili financohet nga Zyra e Bashkimit

Me shume

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulent/ekspert i fushës së informatikës dhe teknologjisë për hartimin e programeve të kurseve on-line për

Me shume

Partnerët