Zajedno protiv zlostavljanja deteta

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” (TACA), cili financohet nga Zyra e Bashkimit

Više

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulent/ekspert i fushës së informatikës dhe teknologjisë për hartimin e programeve të kurseve on-line për

Više

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulentë (2) për hartimin e programeve on-line për mësimdhënës, prindër dhe nxënës në projektin “Së bashku

Više

Potpisivanje memoranduma razumevanja od strane gradonačelnika i direktore direkcije za obrazovanje u korisnicim opštinama

Kosovski Obrazovni Centar (KEC) u partnerstvu sa Centrom za napredni studiji ( FIT) započeli su sprovođenje projekta “Zajedno protiv zlostavljanja deteta” (TACA), projekta

Više

Partneri