Together against child abuse

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulent/ekspert i fushës së informatikës dhe teknologjisë për hartimin e programeve të kurseve on-line për

Read More

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulentë (2) për hartimin e programeve on-line për mësimdhënës, prindër dhe nxënës në projektin “Së bashku

Read More

Signing of agreements of understanding by the Mayors and Directors of Educational Directories in the beneficiary municipalities

The Kosova Education Center (KEC) in partnership with the Center for Advanced Studies FIT, have started implementing the project Together Against Child Abuse (TACA), funded by the

Read More

The results of the project, “Promoting and Protecting Children’s Rights”

The results of the project, “Promoting and Protecting Children’s Rights”, were presented today with the organization of a Regional Conference held at hotel "Sirius" in

Read More

Partners