Zajedno protiv zlostavljanja deteta

KËRKESË PËR OFERTË

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë dhe individët e interesuar të paraqesin ofertat e tyre për: Shërbime të integrimit të materialeve,

Više

Dita botërore për parandalimin e abuzimit të fëmijës

Në vitin 2000, Fondacioni i Samitit Botëror të Grave (WWSF), një organizatë joqeveritare, shënoi Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijës më 19 nëntor.

Više

Počele su pripreme za organizaciju kampanje podizanja svesti, povodom obeležavanja 19-og Novembra „Svetskog dana prevencije zlostavljanja dece“

Počele su pripreme za organizaciju kampanje podizanja svesti, povodom obeležavanja 19-og Novembra „Svetskog dana prevencije zlostavljanja dece“. Cilj ove kampanje je

Više

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” (TACA), cili financohet nga Zyra e Bashkimit

Više

Partneri